Styling

A Szerkó butik több száz darabos válogatott vintage ruha kollekciójának különleges, egyedi darabjaiban sok- sok lehetőség rejlik.

Szenvedélyes hozzáállásunk és igényességünk segít új megvilágításba helyezni a ‘használt ruha’ fogalmát. Az általunk összegyűjtött ruhák között hétköznapi és extrémebb darabok is megtalálhatóak, tág stílus és korszak palettát fednek le, és végtelen módon kombinálhatóak egymással és alapdarabokkal is.

Styling szolgáltatásainkban ötvözzük szakértelmünket és a ruhákban lakozó potenciált, irányt mutatunk azoknak, akik még nem mozognak otthonosan a kommersz vásárlási lehetőségeken kívül vagy bizonytalanak megjelenésükkel kapcsolatban. Szívesen adunk tippeket, javaslunk ruhaösszeállításokat bárkinek, például azoknak, akik önmaguktól még túl merész döntésnek gondolják, hogy a megszokott, hétköznapi ruháik közé különleges, régebbi ruhadarabokat is beemeljenek. Mindemellett talpig Szerkó szerkóba öltöztetjük azokat is, akik csak egy különleges alkalomra, bulira, fotóra, múlt idéző vagy stílus utazásra szeretnének az elmúlt évtizedek évek ruháiba bújni.

Talpig SZERKÓ-ba öltöztetünk!

Hogyan?

Fenntartható szemléletű (stílus)tanácsadás

Javaslatok a fenntartható és egyedi ruhatár kialakításához, személyre szabott öltözködési tippek (30.000 Ft-tól)

Ruha- kölcsönzés

Vintage/retró/korhű ruha bérbeadása filmek, zenei produkciók részére vagy rendezvényeken való felhasználásra

Selfness CsajNap

Személyre szabott, fenntartható szemléletű stílus és életmód tanácsadás, öltözködési tippek, önelfogadás, feltöltődés, tematikus fotózás (45.000 Ft-tól)

Tematikus fotózás

Film/sorozat karakterek, zenészek, popkulturális vagy családi ikonok által inspirált öltözékben – klasszikussá vált szettek/fotók reprodukálása (20.000 Ft-tól)

Personal shopping

Egyéni igények alapján, fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva

Kérdésed van?​

Vedd fel velünk a kapcsolatot!​