Events

A divattal kapcsolatos szemléletváltás, a fogyasztói szokások és a használt ruhákhoz való viszony átalakulása egy nagyon izgalmas, aktuális és a szemünk előtt zajló folyamat.

Kiemelt céljaink között szerepel, hogy ne csak követni, hanem támogatni, sőt, elősegíteni is tudjuk ezt a pozitív változási hullámot és a tudatos szemléletmód szélesebb körben való terjedését. Ennek érdekében olyan rendezvényeket szervezünk, ahol a szektor képviselőit és az erre nyitott közönséget kötjük össze egymással.

Tematikus workshopjainkat egyéni megrendelések alapján zárt körben és más rendezvényekkel, fesztiválokkal együttműködve tágabb közönséget megszólítva szervezzük. Ezeknek a workshopoknak célja, hogy a szabadidőeltöltés értékteremtő tartalommal párosuljon, és kis léptékben hozzájáruljon a tudatosabban gondolkodó, fenntarthatóbb társadalom kialakulásához mindez egy kötetlen szórakozással társulva.

Where can you find us?

Highlighted events

May 2022
May 28
May 28, 2022
Vintage Lé[email protected] Napja
Erzsébet tér, Erzsébet tér
Budapest, 1051 Magyarország

Találkozzunk újra a belváros szívében, Budapest legnagyobb piaci eseményén, a PIACOK NAPJÁN a BELVÁROSI FESZTIVÁLON, ahol az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! Ez egy különleges nap, mikor […]

June 2022
Jun 11
June 11, 2022
Júniusi Vintage Légy-Ott! @Szimplakert
Szimplakert, Kazinczy u. 14
Budapest, Budapest 1075 Hungary

Júniusi Vintage Légy-Ott! @Szimplakert A Vintage Légy-Ott! azért több, mint vásár, mert azon túlmutatva, hogy vintage és újrahasznosított ruhák és kiegészítők piaca, a fenntartható divatról folyó diskurzusba is szeretne bekapcsolódni, […]

Vásárok és konferenciák

Recycling workshopok​

Fesztivál- megjelenések​

Divat- bemutatók​